Om Håndværksfabrikken

Mit navn er Ida og jeg står bag Håndværksfabrikken. Mit strikke eventyr startede i 2012, da jeg gik på en kreativ efterskole. Med tiden er interessen for strik kun vokset vokset, og jeg strikker flittigt til både mig selv og min familie.

Udover at have Håndværksfabrikken er jeg studerende på UCN i Aalborg, hvor jeg afslutter min Professionsbachelor i E-handel i 2024.  

Hos Håndværksfabrikken er der fokus på gode materialer, for mig er det nemlig vigtigt at det jeg strikker holder i lang tid. Derfor er alle de varer du finder i webshoppen nøje udvalgte. 

Sortimentet vil løbende blive opdateret, følg med på Facebook og Instagram eller tilmeld dig mit nyhedsbrev for at holde dig opdateret.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til dit strikkeprojekt eller din ordre kan du kontakte mig på kontakt@haandvaerksfabrikken.dk eller her

 

Har du ønske om at afhente din ordre i Hjallerup, kan du kontakte mig for at lave aftale om dette. Jeg holder åbent på lageret hver tirsdag kl. 15-18, hvor du kan se udvalget og selvfølgelig handle.